Ons mooie voedselboek
op elke school!

Al meer dan 2000 boeken verkocht!

Over de actie

Geef een school dit boek cadeau
Alles over je eten en wat er mee gebeurt voordat het op je bord ligt

We dromen ervan dat straks elke basisschool in Nederland Ons mooie voedselboek in de kast heeft staan. Hoe meer kinderen nadenken over het eten op hun bord, hoe beter. Want dan genieten ze er meer van en gooien ze minder weg. Via de actie Geef een school dit boek cadeau kun jij ons helpen deze droom waar te maken.

Hoe werkt het

Je kunt een of meerdere exemplaren van Ons mooie voedselboek weggeven aan een school naar keuze. De school van je zoon of dochter bijvoorbeeld, die bij jouw bedrijf om de hoek, of een willekeurige school in Nederland. Wij zorgen ervoor dat het boek bij de school terechtkomt. Meer weten? Lees dan de FAQ.

Hoeveel kost het

Een boek weggeven kost slechts € 24,75, inclusief verzending. Geef je in een keer meer dan 10 boeken weg, dan krijg je korting. Die kan oplopen tot 20%, afhankelijk van het aantal boeken dat je bestelt.

  • Ons mooie voedselboek

    Welke reis legt een banaan af naar jouw fruitschaal? Hoe wordt van melk yoghurt gemaakt? En waarom is volkorenbrood zo gezond? De antwoorden vind je in Ons mooie voedselboek: een kijk-, lees- en doeboek dat kinderen uitdaagt om na te denken over het eten op hun bord.

  • Meer weten?

    Bekijk de filmpjes op onsmooievoedselboek.nl. Like Ons Mooie Voedselboek op Facebook en/of volg ons op Twitter en je blijft op de hoogte van alle activiteiten die we rond het boek organiseren. Een mailtje sturen mag ook.

Doe mee!

Wil jij ook Ons mooie voedselboek op elke school?
Geef BOEK(EN) aan EEN SCHOOL bij jou in de buurt

Een boek weggeven aan een school van jouw keuze? Dat kan via onze webshop. Klik om daarnaar toe te gaan op de button hierboven. Wil je er, bijvoorbeeld via jouw bedrijf of werkgever, meer dan 30 weggeven? Kijk dan bij de FAQ. Wij zorgen ervoor dat de boeken op school terechtkomen.

Ontvang gratis boek(en) voor jouw school

Wil je dat alle kinderen bij jou op school weten waar hun eten vandaan komt? Meld je dan aan voor een of meerdere exemplaren van Ons mooie voedselboek.

Vertel het verder

Ouders, buren, collega’s, de gitaarjuf… iedereen moet weten van deze actie. Ken je iemand die ons boek wil weggeven of ken je een school die het graag wil hebben? Deel de actie via social media of per e-mail.

Het laatste nieuws

vind je op onze Facebook-pagina

Meer weten over het boek?

Contact

Wil je Ons mooie voedselboek op jouw school ontvangen? Of meer boeken weggeven? Laat het ons weten! Of wil je op de hoogte blijven van deze actie of andere activiteiten rond Ons Mooie Voedselboek? Like ons dan op Facebook. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook.